Nyheter

Feriestengt

08.06.2020

F.o.m. tirsdag, 9.juni, t.o.m. søndag, 14.juni.

Nå får du den gode leppebalsamen fra LipSmart på klinikken. Supergod for tørre/sprukne lepper.

Endelig sommer! 🌞 Det blir full aktivitet på klinikken i juni og juli. Det blir ikke hektiske dager; det settes av lengre tid per behandlingsseanse og opphold på 15-20 minutter mellom hver pasient. Recalls gjenopptas og i juli tilbys det også timeavtale for recall for de som venter på det. Det er fullt forståelig at noen evt ønsker å vente...

Nå kan du vinne et «freshness-kit» som inneholder Curaprox tannbørste, solo-børste, Flux munnskyll og mye mer! Vinneren trekkes på tirsdag, 31.mars, kl.20.00.
Hvis du vil være med i trekningen så gå inn på Facebooksiden til Skarnes tannklinikk.😊

I disse «korona-tider» utføres ikke vanlige undersøkelser, periodontittbehandling og andre behandlinger det er forsvarlig å vente med. Det er uvisst per nå hvor lenge dette vil vare.

Vi hører mye om Corona-virus i de fleste kanaler for tiden. Råd om hvordan vi skal forholde oss oppdateres jevnlig. I all hovedsak gjelder det å begrense smitte. Tannlegeforeningen orienterer tannleger/tannklinikker om eventuelle tiltak og kort fortalt er det at pasienter informerer tannlegen/tannklinikken per telefon hvis man har smitte-symptomer...

Åpningstider

29.02.2020

På tirsdager og onsdager kan du se av oversikten over åpningstider på første side at det står "etter avtale". Klinikken vil av den grunn være stengt av og til da tannlegen trenger litt fri.