Klinikken

Ved Skarnes tannklinikk får du behandling i rolige og behagelige omgivelser. For at du skal oppleve å være trygg og godt ivaretatt settes det av god tid til alle behandlinger.

Det legges vekt på å gi deg god informasjon under behandling slik at du kan ta selvstendige behandlingsvalg. Det er ofte flere behandlingsalternativer som er mulige og til ulike kostnader.

Klinikken er moderne og velutstyrt. Her brukes kun veldokumenterte materialer i alle behandlinger.

Betalingsløsninger ved klinikken er kort, kontant, Vipps «der og da» og Svea Storepay (kredittløsning med kredittsjekk i forkant og godkjent søknad før planlagt behandling kan påbegynnes).Det er ikke fakturaløsning ved klinikken, dessverre. 

Tannlege Tone Strand

Som tannlege har jeg erfaring fra offentlig- og privat praksis. Jeg startet Skarnes tannklinikk i desember 2018.  

Jeg ønsket å skape en tannklinikk litt utenom det vanlige. Det skal være hyggelig og avslappende å komme og det skal ikke minne om en tannklinikk. Fotokunst av Mona Nordøy dekorerer veggene og beroligende musikk strømmer ned fra taket gjennom hele klinikken.

I jobben som tannlege er jeg svært opptatt av at pasienten skal føle seg trygg og jeg har et genuint ønske om at tannbehandling og besøk hos tannlegen faktisk kan være en hyggelig affære!

 Tidligere har jeg studert bl.a. sosialantropologi og design. Jeg har arbeidet innen rus-og psykiatrifeltet i mange år. Summen av mine erfaringer, drømmer og idéer har blitt til Skarnes tannklinikk. 
Velkommen!