Nyheter


Fotograf Mona Nordøy sine magiske og eventyraktige bilder møter deg fra du kommer inn på venterommet og hele veien til du setter deg i den behagelige behandlingsstolen.

Lydgutta fra Strømberg&Sandell har installert integrerte høyttalere i taket i hele klinikken med fantastisk lydopplevelse.

Erik Martinsen har laget egne lydfiler til Skarnes...

Nå har endelig tannpleier Shirin begynt på Skarnes tannklinikk! Jeg er så glad for å ha med Shirin på laget. Du kan nå få time hos henne til bl.a. generell undersøkelse, grundig tannrens, tannbleking og/eller tannsmykke. Du kan booke time via kontaktskjema her på nettsiden, skriv en email til oss til post@skarnestannklinikk.no eller kontakt oss per...

Pandemisituasjonen skaper stor usikkerhet hos mange, noe som medfører at enkelte velger å utsette tannlegebesøket. Vi kan forsikre om at det er trygt å gå til tannlegen, og oppfordrer alle til å følge opp munnhelsen også i denne perioden.

Hei! Nå trenger jeg litt hjelp her og jeg søker derfor etter tannpleier med norsk autorisasjon, du må snakke flytende norsk og beherske norsk skriftlig. Videre være villig til å jobbe noe kveldstid, være genuint opptatt av å gi god pasientbehandling, være selvstendig og samarbeidsvillig.